top of page

O Nama

Ko smo?

MOST Engineering & IT Solution  je mlada kompanija specijalizovana u pružanju građevinskih i IT savetodavnih usluga sa sedištem u Požarevcu, osnovana od strane grupe međunarodnih preduzetnika.

 

Mi smo unija ljudi koja kreiraja mrežu kompetencija I profesionalizma. Razlikujemo se po našem iskustvu I veštinama kao i našim sposobnostima da saradjujemo sa našim klijentima.

 

Mi smo tim mladih inženjera, ekonomista I project menadžera puni entuzijazma spremnih da klijentima ponudimo naše iskustvo na dva razlicita trzista:

  • IoT Resenije 

  • Low Code development

  • ERP - SAP Usluge

  • Građjevinarstvo

Zavaljujuci velikoj fleksibilnosti možemo da podržimo naše klijente direktno na njihovoj lokaciji ili na daljinu što može znatno umanjiti troškove njihovog poslovanja.

 

Naš cilj.... Kreiranje zadovoljstva i poverenja sa našim klijentima.

Misija & Vrednosti

Naša misija i vrednosti su jasne.

 

MIsija: Merilo poslovnog uspeh je da naš rad bude priznat i prepoznatljiv od strane naših partera , klijenta i na celokupnom tržištu. Stoga je naša misija zadovoljstvo korisnika naših usluga putem pružanja kvalitetnih, ali cenovno prihvatljivih usluge iz domena našeg poslovanja.

 

Vrednosti: Naše vrednosti...

 

U NAŠEM FOKUSU SU KLIJENTI 

                                                                                       

Naš uspeh proizilazi iz dubokog razumevanja naših klijenata, kojima je naša kompanija u potpunosti posvećena , a sve u cilju dostavljanja profesionalih usluga i vrednosti.

 

VOĐSTVO

Predstavljaju nas naši postupci i dela, ne reči. Mi pokazujemo svoj integritet koristeci činjenice da podrže  naše reči.  Mi želimo kreirati okruženje za pozitivne promene izgrađene na saradnji i poverenju.

 

VISOK KVALITET

Insistiramo na visokim standardima u svemu sto radimo za naše klijente i sebe, težeci uvek prepoznatljivosti u našoj industriji.

 

VIZIJA

Težimo da individualno i kolektivno budemo više sutra nego što smo danas.

Mi zelimo da rastemo i napredujemo zajedno. Želimo da širimo potencijalna tršista ,povećamo ponudu usluga , ulažemo u razvoj kadrova i budemo spremni da odgovorimo novim izazovima. Želimo ulagati u mlade i obrazovane ljude, u strušna usavršavanja u izgradju odličnog tima , jer znanje donosi uspeha ,a uspeh donosi dobar tim.

bottom of page