top of page
SAP RAD_edited.jpg

Kada govorimo o razvoju niskim koda (Low-Code) i uticaju koji će ovo imati na sposobnost organizacija da se osposobe za putovanje u digitalizaciju, Gartner predviđa :


.. „Do 2023. godine preko 50% srednjih do velikih preduzeća usvojiće platforme za razvoj aplikacija sa niskim kodom (LCAP) kao jednu od svojih strateških platformi za primenu“


.. „Do 2024. godine razvoj aplikacija sa niskim kodom biće odgovoran za više od 65% aktivnosti razvoja aplikacija“ ..


Ali kako se ovo slaže sa strategijskim nasledjem kompanija kao što je SAP? .. Mendix je odgovor.


Mendix je udružio snage sa SAP-om, svetskim liderom u korporativnim aplikacijama. Cilj ovog partnerstva je da pomogne preduzećima da skrate vreme-vrednosti za veb i mobilne aplikacije povećavajući njihova ulaganja u SAP softver. Mendix je partner za SAP Solution Ektension, što znači da je SAP u potpunosti prihvatio Mendix platformu kao svoju platformu za proširenje SAP rešenja kao što su SAP Business Suite, SAP S / 4HANA, SuccessFactors i još mnogo toga.


Mendix je jedina razvojna platforma sa niskim kodom koja izvorno radi na platformi podataka SAP HANA, iskorišćavajući mogućnosti baza podataka u memoriji, naprednu analitiku i neograničenu skalabilnost. Mendik je SAP Solution Ektension i poželjna je razvojna platforma za SAP® S / 4HANA, SAP C / 4HANA, SAP ECC i SAP SuccessFactors Solutions za izgradnju aplikacija za budućnost.


Da li želite da znate više? Preuzmite SAP Rapid Application Development bi Mendix pregled

Free Download
"SAP Rapid Application Development by Mendix"

Pretplatite se na naš Newsletter

Pretplatite se i primajte naš mesečni Newsletter sa vestima, slučajevima i uvidima u vaše proizvode i industrijski sektor koji su zainteresovani

Hvala što ste poslali!

bottom of page